| Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? | |
|
|
Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? | Mozilla Firefox ve diğer tarayıcılar | | 25% | [ 2 ] | Microsoft Office | | 0% | [ 0 ] | Windows Live Messenger | | 38% | [ 3 ] | Antivirüs programı | | 25% | [ 2 ] | Xp'yi Orjinalleştirmek Için Legal XP | | 0% | [ 0 ] | Winamp | | 0% | [ 0 ] | FlashGet ve tarzı programlar | | 0% | [ 0 ] | Winzip - Winrar Programları | | 12% | [ 1 ] | Formattan ve Program yüklemekten anlamam. | | 0% | [ 0 ] | Diğer | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 8 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? Cuma Eyl. 18, 2009 11:21 pm | |
| Bilgisayarlarla içli dışlı olup, hayatında en az bir kez format atma işlemiyle karşılaşmayacak kadar şanslı olan pek fazla kişi yoktur herhalde.
Yepyeni bir bilgisayara ya da ferah bir işletim sistemine geçtiğinizde donanım sürücüleri dışında ilk kurduğunuz program nedir?
Çoğumuzun favori programı var bakalım favorilerimiz ne kadar çakışacak. Seçenekleri çoklu yapmadım önceliğiniz hangisi görebilmek için Birde mecbur 10 şık ekleyebiliyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? Cuma Eyl. 18, 2009 11:53 pm | |
| Kesinlikle winrar. O olmayınca klasörleri fermuarlı falan gösteriyor pc uyuz oluyorum . |
|
| |
DreameR Admin
Mesaj Sayısı : 126 Puanlar : 187 İtibar : 8 Kayıt tarihi : 12/09/09 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:01 am | |
| mesene mesencır tabi bu saydıklarının cogunu aynı anda yukluyorum. olmazsa olmazlardan cunku | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:03 am | |
| Valla ben hemen avast'ı döşüyorum makinaya |
|
| |
DreameR Admin
Mesaj Sayısı : 126 Puanlar : 187 İtibar : 8 Kayıt tarihi : 12/09/09 Nerden : istanbul
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:08 am | |
| Valla ben çok memnunum. Sen ne öneriyosun peki? |
|
| |
DreameR Admin
| Konu: Geri: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:08 am | |
| nod32 son sürüm. norton dicektimde o pc acaip kasar. nod pek kasmıyoda çokta güvenli | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:10 am | |
| ben virus programi kullanmiyorum, haftada bir format atarim formattan sonrada ilk once firefoxu kurarim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? C.tesi Eyl. 19, 2009 10:36 am | |
| ılllaki msn |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? C.tesi Eyl. 19, 2009 2:42 pm | |
| Hemen virüs programı abi sınırsız nod 32 tek gecerim lazımdır böle bisi |
|
| |
| Formattan Sonra, İlk Kurduğumuz Program Hangisidir? | |
|