Konu: İnternette 1 günde ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Cuma Eyl. 18, 2009 11:35 pm
İnterneti olmayan artık yok gibi.
Peki ortalama 1 günde, internette ne kadar zaman geçiriyorsunuz?
Misafir Misafir
Konu: Geri: İnternette 1 günde ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Cuma Eyl. 18, 2009 11:52 pm
Normal okul zamanları günde ortalama 5 saatimi nette geçiriyordum. okuldan sonra staj tatil falan da bitince şu son 1 ayda günde 18 saatimi nette geçirdiğim bile oldu, ortalama alırsak son 1 ay için 14 saat diyebilirim. İnsanlıktan uzaklaşmama adına çabalarım devam etmekte .
Misafir Misafir
Konu: Geri: İnternette 1 günde ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Cuma Eyl. 18, 2009 11:54 pm
Ne yaptın Ertuğrul yaa, sen resmen dinazora bağlamışsın
Misafir Misafir
Konu: Geri: İnternette 1 günde ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Cuma Eyl. 18, 2009 11:57 pm
Düzelcek abi ya. tatil zamanı Ankara'da gez-toz işleri pek olmuyor, adam bulamıyoruz. Saolsun internet dünyası da çekiyo bir şekilde. Ama FK adına güzel geçti bu 1 ay, lig yükseldim, turnuvalarda derece yaptım falan .
Misafir Misafir
Konu: Geri: İnternette 1 günde ne kadar zaman geçiriyorsunuz? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:01 am
Bizim de tiyatro sezonu ekim 15 de başlıyor akşamdan akşama 2-3 saat anca girebileceğim, tabi bir de hafta sonları.
Misafir Misafir
Konu: Geri: İnternette 1 günde ne kadar zaman geçiriyorsunuz? C.tesi Eyl. 19, 2009 2:42 pm
sabah aksam su pcden kurtulamıorum ya
Misafir Misafir
Konu: Geri: İnternette 1 günde ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Perş. Eyl. 24, 2009 9:14 am
bende internette cok fazla kaldıgımı düsünüyordum .. son 2 aydır günde 16 saat netteyim..