| bu forumu taşımak gerekir | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: bu forumu taşımak gerekir C.tesi Eyl. 19, 2009 3:35 pm | |
| iyi de zatensitenin yarısı freekick hakkında. bu forum biraz gereksiz olmuş |
|
| |
DreameR Admin
Mesaj Sayısı : 126 Puanlar : 187 İtibar : 8 Kayıt tarihi : 12/09/09 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir C.tesi Eyl. 19, 2009 5:43 pm | |
| yoooo eğlence amaçlıda kullanılıyo. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Perş. Eyl. 24, 2009 12:14 pm | |
| valla dreamer açık ve net söyliyim, burası çok güzel bir forum ama çok fazla freekickle ilgili forum var burada, bunların bazılarını merge etmeyi bazılarını ise sonsuza kadar yollamayı düşünüyorum. Yani isnan bişey yazıyor sonra lan nereye yazmıştık diye düşünmeye başlıyor. Bu karışıklığa bir son vermek lazım, kullanılabilitesi olsun güzel forumumuzun. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Perş. Eyl. 24, 2009 2:57 pm | |
| Alt foruma dönüştürme şansımız var sanırım |
|
| |
DreameR Admin
Mesaj Sayısı : 126 Puanlar : 187 İtibar : 8 Kayıt tarihi : 12/09/09 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Perş. Eyl. 24, 2009 3:11 pm | |
| abi bakış açınıza göre düzenleyebilirsiniz. benim düzenleme şeklim biraz bozuktur. alel acele yaptık ettik birazcık içine güzel bir diziliş,eksiklikleri tamamlama,fazlalıkları ilelebet gonderebilirsiniz. bosuna nickinizin altına şey yazdırmadık | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
DreameR Admin
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Perş. Eyl. 24, 2009 3:19 pm | |
| nickinizin altına bişi yazılmış orası daha gösterişli olucak. onu deiştircez. onun yanınada resimcikler koyucaz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Çarş. Eyl. 30, 2009 12:26 am | |
| Bunların flash olanı yok mu? |
|
| |
DreameR Admin
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Çarş. Eyl. 30, 2009 12:30 pm | |
| yoğğ flash uzun zaman alır. hic denemedim flash felan. kendim yapmaya kalkarsam 1 ayda biter zaman kısıtlı bu aralar. ilerde .com- .net - .org tarzında bir yer alırsak o tur seylerle ugrasırız | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Salı Ekim 13, 2009 12:46 pm | |
| hacylar eski forum kullanım dısımı artık burayamı tasınıyoruz bırı bana acıklasın oyuna gıremıyorum 1 gundur |
|
| |
DreameR Admin
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Salı Ekim 13, 2009 6:03 pm | |
| eski forum derken oyunun forumu ayrı burası ayrı burası eglence amaclı kullanılabilir vs. işte yani oyunun genel forumuna ağır abiler soru cevap şeklinde devam ediyorlar burası gırgır şamata amaçlı bişe | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu forumu taşımak gerekir Salı Ekim 13, 2009 11:50 pm | |
| - yaykin5 demiş ki:
- hacylar eski forum kullanım dısımı artık burayamı tasınıyoruz bırı bana acıklasın oyuna gıremıyorum 1 gundur
Uğur eski forum yenileme aşamasındaydı açıldı. Ama istersen burdan da devam edebilirsin. |
|
| |
| bu forumu taşımak gerekir | |
|